Els nostres _

_ models

 

 

Marta Vivas

Alguns models que et podem oferir

PUSH-UP

El sostenidor push-up és ideal per aixecar l’escot ajuntant el pit i donant-li forma rodona. Aconsegueix un look natural i atractiu gràcies a les nostras copes que ofereixen una millor adaptació i comoditat realçant el volum del pit 1 talla més.

TRIANGULAR SENSE CÈRCOL

Si vols la màxima comoditat, aquest és el teu sostenidor.
Ralitzat amb un suau foam i sense cèrcol, és perfecte si no necessites una gran subjecció.
si busques el teu primer sostenidor, la nostra versió teenager és la ideal per a començar.

ULTRA PUSH-UP

Augmenta la teva mida fins a 2 talles més aconseguint un escot de vertigen. Extremadament seductor.

BALCONETTE

Sigui push-up o farciment, el sostenidor balconette amb tirants extraïbles és el model perfecte per lluir escots. Presumeix d’espatlles amb els diferents models sense tirants que trobaràs a la nostra marca Promise. A més tots porten bandes interiors antilliscants de silicona per assegurar una correcta subjecció.

FARCIEMENT

Sostenidor amb copa transpirable i cèrcol per oferir un alt ajust i un bust natural. El sostenidor farciment és un model lleuger i confortable per al dia a dia.

HAULTER/tIRANTS MULTIPOSICIONS

Si vols la màxima comoditat, aquest és el teu sostenidor.
Ralitzat amb un suau foam i sense cèrcol, és perfecte si no necessites una gran subjecció.
Si busques el teu primer sostenidor, la nostra versió teenager és la ideal per a començar.

FOLRATS

Els folrats, són sostenidors sense copa adaptats per oferir una òptima subjecció en talles grans gràcies als seus tirants i laterals reforçats. Disseny i comoditat junts per cobrir les necessitats dels que requereixen sostenidors de capacitat i per a les què no els agrada portar copa.

MATERNAL

Amb cèrcol o sense cèrcol, els nostres sostenidors maternals porten un pràctic sistema d’auto tancament per facilitar el seu ús. A més tots van amb folre i reforç de cotó i amb els tirants amples per a una millor subjecció amb la màxima comoditat. Descobreix els sostenidors maternals que tenim en cada col·lecció

Marta Vives

Com saber la teva talla?